Star CNC SX-38 tokarilica
Izvor: Star CNC

Dizajn nagibnog radnog stola na novoj SX-38 tokarilici pruža krutost i preciznost za zahtjevno uklanjanje metala prilikom obrade materijala do 42 mm.

Star CNC kaže da je njihova SX-38 robusna tokarilica švicarskog tipa dizajnirana za preciznu, svestranu obradu složenih komponenata velikog promjera od zahtjevnih materijala. S više od 80 alata i potpuno programabilnom B osi, Star CNC SX-38 tip A / B dizajnirana je za obradu složenih, kritičnih komponenata.

Nagibni radni stol dizajniran je da osigura krutost i preciznost za velike brzine uklanjanja metala i omogućuje jednostavno prebacivanje između vodeće čahure i nevodljive čahure za obradu materijala do 42 mm. Potpuno programabilna, servo-upravljana jedinica B-osi rukuje alatom promjera do ½ ” za obradu i značajno uklanjanje metala u vrlo složenim dijelovima.

Jedinica B osi također nudi držač za 3 vretena za glodanje velikom brzinom. Softver zasnovan na produktivnosti upravlja kontrolom strugotine u zahtjevnim materijalima, smanjuje vrijeme ciklusa i daljinski nadgleda stroj čime se dobiva realna slika učinkovitosti u stvarnom vremenu.