Taylor CNC stroj za zavarivanje vijaka

Potpuno automatizirano zavarivanje vijaka nadohvat je ruke s Taylor asortimanom CNC aparata za zavarivanje vijaka.

Pomoću ovih CNC strojeva svaki aspekt postupka zavarivanja vijaka može se računalno kontrolirati i automatizirati, od hranjenja i zavarivanja vijaka do utovara i istovara. Ovi strojevi uvijek pružaju precizno pozicioniranje i snažne, trajne rezultate.

Taylor CNC aparati za zavarivanje vijaka imaju neke od najbržih brzina zavarivanja na svijetu, postižući do 60 klinova u minuti uz stopu točnosti bolju od +/- 0,15 mm. Moguće je zavariti područja do 3000 x 2000 mm pomoću CNC aparata za zavarivanje Taylor Studwelding CNC, s do 4 osi na raspolaganju za zavarivanje više vijaka (promjera od 3 mm do 8 mm), kroz više komponenata, u jednom programu.

Jednostavno programiranje i sustav brze promjene čine ga idealnim i za duge i za kratke proizvodne cikluse. Također, ovi CNC aparati za zavarivanje vijaka s robotima mogu poslužiti kao potpuno automatsko, 5-osno rješenje za zavarivanje klina, savršeno za 3D objekte. Potpuno automatizirani CNC stroj izuzetno je ekonomičan i učinkovit izbor koji nudi vrhunsku svestranost i pouzdanost. Ovi su strojevi dizajnirani, proizvedeni i opsežno testirani u Velikoj Britaniji uz visoku kvalitetu i domišljatost koju Taylor Studwelding uvijek pruža.

CNC sustavi za zavarivanje vijaka: 4 osni CNC stroj 1400 mm x 1200 mm, 4 osni CNC stroj 2000 mm x 600 mm, 2 osni s 3 glave za zavarivanje, 2 osni s 5 glava za zavarivanje, CNC aparat za zavarivanje vijaka s uređajem za utovar / istovar,

Prednosti CNC zavarivanja vijaka:

  • Brza i vrlo ekonomična metoda zavarivanja vijaka
  • Jednostavno programiranje i brza promjena sadržaja
  • Idealno za duge i kratke proizvodne cikluse
  • Zavarivanje vijaka do maksimalno 60 vijaka u minuti
  • Razina točnosti bolja od +/-0.15mm
  • Istovremeno zavaruje više komponenata
  • Višestruki kontroleri povećavaju brzinu zavarivanja

Za dodatne informacije vezane uz Taylor Studwelding CNC strojeve kontaktirajte: Lorsel Group – generalni zastupnik