Ponovno oštrenje PCD alata
Izvor: Etmm

Sada je više nego ikad potrebna pouzdana i brza usluga obrade kako bi se troškovi sveli na najmanju moguću mjeru, jer se resursi moraju uštedjeti, a zalihe moraju biti što je moguće lakše upravljive.

Sa sjedištem u Hanauu u Njemačkoj i proizvodnim pogonima u blizini Chemnitza u Njemačkoj i u Michiganu u SAD-u, Lach Diamant ima široki raspon znanja u razvoju, proizvodnji i primjeni polikristalnih dijamantnih alata od 1973. godine.

Vrhunske usluge proizvodnje i ponovnog oštrenja omogućuju tvrtki Lach Diamant da dodatno optimizira provjerene dizajne i geometrije alata za svaku primjenu što naknadno rezultira povećanom trajnošću, boljom kvalitetom površine i većim brzinama rezanja.

Lach Diamant također pruža ove usluge za proizvode drugih proizvođača. Koncept usluge ponovnog oštrenja uključuje sve alate za obradu poput pločica s PCD vrhom, raznih glodala, monoblok glodala, alata za bušenje, razvrtača i sličnih alata; ponuda također uključuje CBN, CVD ili mono-prirodne pločice s dijamantnim vrhom, objašnjavaju u tvrtki.

Lach Diamant naglašava da ova usluga uključuje i popravak i / ili ponovno oštrenje alata i pila. Najveći je prioritet učiniti upotrebu alata visokih performansi isplativijom, navodi Lach Diamant.